Otkriveno ko će zameniti Dušicu Jakovljević: Atraktivna brineta brzo je napredovala na Pinku

|

Juče je odjeknula vest o voditeljki Elite, Dušici Jakovljević, koja je mnoge iznenadila. Naime, Dušica je dala otkaz na Pinku posle deset godina rada, a kako se nezvanično saznaje, prelazi na Hajp televiziju gde će raditi u produkciji.

Ona se povodom toga kratko oglasila, i tom prilikom nije ni demantovala, ni potvrdila vest, rekavši samo da je na putu, te da nema vremena za komentare.

Svi koji prate rijaliti program Elita, sinoć su željno iščekivali da vide ko će sesti na Dušičino mesto. Voditeljka Ana Radulović ugostila je podršku od Adama Đoganija, Dragane Jeremić i Nikole Jovanovića Predsednika, koji su se sinoć borili za opstanak u Eliti.

Kako se već spekulisalo, Ana Radulović je zamena Dušice Jakovljević, to se potvrdilo upravo pomenutom emisijom. Nova voditeljka zaista blista što možete videti na fotkama, a da li će ovo biti nova stalna postavka nedeljom veče ostaje nam da ispratimo.

Inače, Ana je supruga pevača Mirčeta Radulovića a voditeljsku karijeru započela je nedavno na Red televiziji, gde je vodila emisiju vezanu za Zadrugu. Ubrzo potom, postala je voditeljka emisije “Narod pita”, a od ove sezone možemo je videti sa takmičarima u beloj kući.

Nedavno je osvanula vest da se voditeljka razvodi, što je ona oštro demantovala kratkom izjavom.

Izvor: pulsonline.rs