Danica Ristovski u šoku zbog nove romanse bivšeg supruga – Požalila se kolegama: “Šta mu to treba u ovim godinama”

|

Glumica Danica Ristovski i dalje je u šoku zbog romanse svog bivšeg supruga Lazara sa 39 godina mlađom Anicom Lazić, ekskluzivno saznaje Kurir.

Danica ne može da poveruje da je Lazar zaljubljen u devojku koja može da mu bude unuka po godinama, ali i njegovim fotografijama na društvenim mrežama.

“Danica se i pojedinim kolegama sa seta serije požalila da joj nije jasno što sve to treba Lazaru u ovim godinama i zbog čega se tako kompromituje u javnosti. Rekla je i da treba da ga bude sramota zbog svega, zbog njihove dece koja sve ovo gledaju i čitaju”, završava izvor Kurira.

Kada je odjekula vest o razvodu glumačkog para nakon 42 godine braka, prvi se za Gloriu oglasio Lazar Ristovski, rekavši:

“Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od 40 godina”, izjavio je tada Ristovski.

Budući da su važili za jedan od najskladnijih parova, novinare je interesovalo kako održava uspešan brak već decenijama.

“Ja se trudim da budem neprimetna. To je najbolje – da se trudite da iz prikrajka budete prisutni, ali da se ne mešate. To je najbolji recept, verujte. To čovek treba da nauči, da ne kažem žena. U takvim situacijama to što se događa je prirodno”, ispričala je Danica Ristovski svojevremeno.

Izvor: kurir.rs