Smilja traži drugaricu iz Soluna – Zbog jednog Valjevca se nisu čule 30 godina: “Taj nesrećnik joj je zabranio kontakt samnom”

|

Srpkinja po imenu Smilja, na Fejsbuk grupi “Grčka info” imala je jedan neobičan zahtev. Naime, ona je u svojoj objavi navela da traži drugaricu sa kojom se nije čula od 1995. godine. Uz papirić koji je dostavila, a na kom je bilo napisano ime i prezime drugarice, kao i gde je tada živela, Smilja se upustila neobičnu potragu.

“Tražim drugaricu Asi (u originalnoj objavi stoji puno ime i prezime), izgubila sam kontakt 1995. godine, nema je na društvenim mrežama. Pošto je Solun u pitanju, gore je adresa gde je živela sa roditeljima i bratom. Unapred hvala”, stoji u Smiljinoj objavi.

Ubrzo nakon što je postavila svoju objavu u grupi, dodala je i još informacija koje bi mogle pomoći da brže nađe drugaricu.

“1995. godine je živela na ovoj adresi sa roditeljima i bratom. Pravo ime joj je Asimenija. Udala se za jednog Valjevca gde su joj roditelji bili šokirani, čak i ja. Roditelji su je čak i fizički napali a taj nesrećnik Valjevac nije reagovao. Ja sam ga kritikovala kako je mogao da je dovede u takvu situaciju. Od tada joj je zabranio kontakt sa mnom. Nije na društvenim mrežama. Volela bih da je pronađem. Pozdrav i sve najbolje”, poručila je Smilja.

Članovi ove Fejsbuk grupe, poželeli su Smilji da pomognu, te su u komentarima navijali da do ponovnog susreta što pre dođe i komentarima “podizali” objavu kako bi bila vidljiva što većem broju ljudi.

“Zajedno možemo sve, ajde da nađemo drugaricu!”, “Pomogli smo mnogima, sigurna sam da možemo i vama”, “Obavestite nas kada je nađete, podelite to sa nama” bili su komentari podrške.

Jedna gospođa pozvala je Smilju da joj se javi privatnom porukom, druga je podelila Fejsbuk profil žene sa istim imenom i prezimenom, ali još uvek se ne zna da li je Smilja zaista i našla Asimeniju. Ukoliko jeste, nadamo se da će svoj ponovni susret podeliti sa onima koji su joj pomogli u pronalasku.

Izvor: blic.rs