Srđan Đoković odneo šou u Njujorku: Izašao na terasu i iz sveg glasa zapevao poznatu pesmu

|

Najbolji teniser u istoriji ovog sporta, Novak Đoković, nastavio je svoj put ka 24. grend slem trofeju, pošto je jutros posle žestoke borbe i neverovatnog preokreta uspeo da pobedi sunarodnika Lasla Đerea sa 3:2 u setovima.

Đere je fenomenalno otvorio meč i vrlo lako došao do dva seta prednosti. Protiv većine tenisera bi uspeo da ostvari meč u svoju korist, ali ne i protiv najboljeg na planeti. Novak je opet pokazao da može da bude neuništiv i osvojio je naredna tri seta.

Đoković u Njujorku ima veliku podršku svoje porodice, a sada je šou odneo njegov otac, Srđan, koji je proslavio pobedu sina na svoj način, a kako je to izgledalo možete pogledati na snimku OVDE.

Naime, Srđan je izašao na jednu terasu, i pustio na zvučniku pesmu “Gledam kapu đeda svoga”, a zatim zapevao stihove čuvene numere. Srđanu nije prvi put da Novakove pobede slavi ovako, zbog čega je svojevremeno dobijao kritike. Ipak, mora se priznati da je Srđan jedan od najzaslužnijih za Novakov uspeh, i samo on zna kroz šta je prošao da bi Nole stigao do vrha, tako da mu je sve “oprošteno”.

Izvor: kurir.rs