U Sarajevu ga viđaju na biciklu, a zapravo vozi auto od 140.000 evra: Dino Merlin Beogradom provozao “opasnu zver”

|

Jedan od najpopularnijih muzičara u regionu, Dino Merlin, koji će uskoro ponovo nastupiti u Beogradu, živi u Sarajevu. Dino zna svaki kutak Sarajeva, a i njega tamo skoro svi poznaju i pozdravljaju kao najbližeg komšiju. Jer, uprkos slavi i svemu što ide uz nju, Dino je skroman čovek iz naroda. Raja, što bi se reklo u tom kraju.

Dom porodice Dervišhalidović, kako glasi pravo prezime legendarnog kantautora, nalazi se u naselju Bistrik. Iako ima više nekretnina u vlasništvu, on živi u staroj porodičnoj kući, u kojoj provodi najviše vremena.

Sarajlije ga često mogu videti kako se vozi na biciklu. Za to ima više razloga: održavanje kondicije, svež vazduh, uživanje u pogledu… Međutim, Sarajevo se proteklih godina proširilo i danas treba više vremena da bi se stiglo od tačke A do tačke B. Automobil je, ipak, brže rešenje. Tako Dino pored dvotočkaša ima još prevoznih sredstava.

Na ulicama Beograda Dino je nedavno primećen za volanom „opasne zveri”. Reč je o vozilu marke BMW m8 G-power, jednom od najnovijih i najskupljih modela giganta automobilske industrije. Cene za seriju 8 su superiorne, kao i performanse – od 140.000 evra naviše.

Kada su ljudi prepoznali Merlina, odmah su prizor zabeležili kamerama mobilnih telefona. Jedan snimak završio je na TikToku. Muzičar se nije krio, čak je prozorsko staklo bilo spušteno. Pa, ako u Beogradu ili Sarajevu slučajno ugledate ovaj crveni model, znaćete ko ga vozi.

Izvor: hellomagazin.rs