U Srbiji luksuz, svila i kadifa, u inostranstvu ovako: Otkriveno gde Verica i Marija Šerifović žive u Americi (FOTO)

|

Marija Šerifović vrlo lepo živi od svog rada. Ona je uspela od zarade na nastupima da sebi kupi nekretninu u luksuznom delu Beograda, a budući da živi na relaciji Srbija-Amerika i tamo je sebi priuštila divan kutak. Za razliku od stana u Beogradu, dom Marije Šerifović u Americi, ostao je donedavno nepoznanica za domaću javnost.

Sa time je njena publika imala prilike da se upozna kada je pokrenula vlogove na You tube-u. Na svojoj platformi Marija deli dešavanja iz privatnog života, otkriva detalje gde putuje, sa kim se druži, u kakvim hotelima odseda, šta jede, gde letuje, a pre izvesnog vremena i dom Marije Šerifović u Americi našao se na jednom od snimaka.

Video pod nazivom “Spremamo slavu u Americi” otkrio je kako su Šerifovićke opermile stan u Los Anđelesu. Marija je, naime, majku Vericu ugostila u svom stanu, a s obzirom na to da im je tih dana bila slava snimila je detalje pripremanja slavskog kolača i žita.

Dok su neki pratili kako se majka i ćerka snalaze u kulinarskim poslovnima, većina njih obratila je pažnju na Marijinu kuhinju i dnevni boravak.

U čitavom stanu dominiraju crna i boja drveta. Na zidovima su okačene fotografije sa motivacionim porukama, a posebno mesto u trpezarisjkom delu zauzima drveni sto sa crnim stopicama.

Dok je Verica spremala kolač, a Marija sve to snimala iza nje je osvanula kuhinja pozicionirana na G, sa šporetom na gas, rernom, a u produžetku je vinarija, odnosno frižider sa providnim prednjim delom namenjen za hlađenje pića.

Skladno, lepo, uredno prvi je utisak kada se zaviri u dom Marije Šerifović u Americi. Ukusi su različiti, pa pevačica ne obraća pažnju na komentare. Bitno joj je da se u svom stanu u Los Anđelesu ona oseća prijatno, a da je on dovoljno veliki da primi prijatelje, kojih tamo ima daleko više.

Izvor: story.rs