Kandidat zanemeo nakon bizarnog pitanja poslodavca: Tiče se ishrane na radnom mestu – Evo šta je zahtevao od potencijalnog radnika

|

Jedan kandidat za posao objavio je na društvenoj mreži Reddit nesvakidašnje pitanje koje mu je postavio potencijalni poslodavac, a kao dokaz da se ovo zaista dogodilo, podelio je i snimak sa razgovora za posao.

Naime, kandidatu je tokom razgovora za posao postavljeno pitanje da li se pridržava striktne veganske ishrane na radnom mestu. Korisnik pomenute društvene mreže, koji je svoje iskustvo podelio na Reditu, je na momenat zaćutao, verovatno jer nije očekivao ovakvo pitanje.

“Naša su radna mesta striktno veganska. Ne morate da budete vegan van posla, ali bi trebalo da nosite veganski ručak i biljno mleko koji možete jesti na licu mesta ili možete ručati van mesta rada. Možete li potvrditi da se slažete s ovim?”, glasilo je pitanje, prenosi novi list.

Nakon njegove objave počeli su da se ređaju komentari korisnika Reddita. Bilo je onih koje je pitanje razbesnelo, ali i onih koji su sugerisali da ova situacija može da bude sjajna prilika za isprobavanje novih stvari.

Izvor: mondo.rs