“Ja treniram boks, Grčić je mogao da prođe i gore”: Joca Stefanović otkrio nove detalje sukoba u kafani

|

U novoj “Ispovesti” na portalu “Nova” gost je bio pevač Jovan Joca Stefanović. On je popularnost stekao učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ 2008. gde je stigao do finala i zauzeo peto mesto, a kasnije se oprobao i u filmskoj industriji.

Njegov otac, Slavko Stefanović Slavkoni važi za jednog od najpoznatijih kompozitora, a 1988. godine proglašen je za najboljeg harmonikaša u Jugoslaviji. Joca je zahvaljujući ocu upoznao skoro celu estradu, a već sa 14 godina počeo je da radi aranžmane za velika imena kao što su Džej Ramadanovski, Saša Matić i drugi.

Iako već godinama uspešno gradi pevačku karijeru bez skandala, nedavno je doživeo veliku neprijatnost na jednom slavlju u Obrenovcu. Naime, Joca je bio angažovan na proslavi jednog 18. rođendana, a jedan od gostiju bio je nekadašnji generalni direktor Elektropoljoprivrede Srbije Milorad Grčić.

Grčić je od Joce zatražio da otpeva jednu pesmu koju pevač nije znao, a od bivšeg direktora EPS-a dobio je šamar. Pevač mu je, kako priznaje, uzvratio. U ispovesti za pomenuti medij, pevač je otrkio detalje sukoba.

“Iskreno, želim da stavim tačku na tu priču, meni ta priča ne treba, ja sam čovek umetnik i pevač. Jako dugo treniram boks, pet puta nedeljno, moglo je da bude i gore, ali želim da stavim tačku na tu priču. Sve što je bilo sam rekao i nema potrebe razglabati. Verujem da je svima neprijatno zbog te situacije”, ispričao je Joca Stefanović.

Inače, Joca kaže da se ne seća tačno koju mu je pesmu Grčić naručio:

“Ma nemam pojma šta mi je tražio, iskreno, zaboravio sam čim mi je rekao”.

Izvor: nova.rs