“Ako dolazi iz Srbije i ima ovakvo ime, brate beži”: Momak iz Dubaija obrušio se na Srpkinje – One su opasne žene

|

Mladi muškarac iz Maroka po imenu Andreas, koji trenutno živi u Dubaiju, vrlo je popularan na TikToku, a njegovi šaljivi snimci dostižu višemilionske preglede.

Andreas uglavnom komentariše žene i muško-ženske odnose, ocenjujući dame različitih nacija i upozoravajući na one od kojih treba bežati glavom bez obzira. Andreas, kome je inače otac poreklom sa Balkana, iako se ne zna iz koje tačno zemlje, nedavno je objavio video u kome je izneo svoje mišljenje i o ženama iz Srbije.

Andreas u videu ističe da su Srpkinje opasne žene, a zatim je navodi i kojih se posebno treba čuvati.

“Ako je iz Srbije, ona je opasna. Ali, ako je iz Srbije i njeno ime je Ana, Mila, Svetlana, Milena, Jelena, Marina, Anđela ili Jovana, beži, habibi”, poručio je on kroz osmeh u snimku koji ima gotovo milion pregleda.

Naravno, Andreas je ovo snimio u šaljivom tonu, a u nekoliko prethodnih objava hvali devojke i žene iz Srbije. Ipak, njegov video je svakako izazvao brojne reakcije i lavinu komentara.

“Nabrojao si praktično svaku ženu u Srbiji”, “Istina, ali ako je iz Srbije, verovatno je prelepa”, “Druže, probaj da se oženiš Srpkinjom. Nikada ti neće biti dosadno u životu, osim ako ti ona to ne dozvoli”, ređali su se komentari na njegov video.

Izvor: espreso.co.rs