Anastasija izabrala kumu za venčanje: Ima 2 fakulteta, znate je sa televizije – Deda joj je fudbalska legenda, a majka poznata dama

|

Sve više detalja oko venčanja Nemanje Gudelja i Anastasije Ražnatović izlazi u javnost. Cecina ćerka, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, uveliko se priprema da izgovori sudbonosno „da“ svom izabraniku, najpre na intimnoj ceremoniji u Sevilji gde par živi, a onda i na crkvenom venčanju koje će propratiti velika svadba.

Za taj dan Anastasija mora da donese niz važnih odluka. Međutim, najvažniju odluku, a to je izbor kume, Anastasija je donela odavno, a to je njena dugogodišnja prijateljica Tara Milutinović. Mlada glumica zablistala je u filmskom ostvarenju „Ala je lep ovaj svet“, završila je dva fakulteta, i dolazi iz ugledne porodice. Njen deda je čuveni Bora Milutinović, jugoslovenski fudbaler i trener.

Tara je naslednica poznatog televizijskog lica Dragane Milićević, koja ju je dobila u braku sa Urošem Milutinovićem, a sa njime bivša voditeljka ima još jednu ćerku Dariu.

Malo ko zna da je Tara završila čak dva fakulteta. Najpre je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, a shvativši da je, ipak, gluma njen fah, završila je i Fakultet savremene umetnosti u klasi Vide Ognjenović.

“Prvo sam završila ekonomiju, volela sam je, ali sam imala pogrešnu sliku o tome kako će to da izgleda. Bila sam jako mlada, sa nepunih 17 godina sam upisala fakultet i videla sam sebe kao neku uspešnu ženu. Kada sam se zaposlila, bila sam jako nesrećna u kancelariji, osetila sam se kao da sam pobegla od sebe”, ispričala je jednom prilikom mlada glumica.

Tara i Anastasija Ražnatović se druže već više od deceniju i velika su podrška jedna drugoj u životu. Glumica je rado viđen gost u domu poznate pevačice, a Anastasija je naglasila da je to i njena buduća kuma.

Izvor: hellomagazin.rs