Miša bi danas lio suze radosnice: Marko Janketić postao otac po drugi put – Ponosna baka otkrila pol i ime bebe

|

Mladi glumac Marko Janketić, naslednik glumačkog para Miše Janketića i Svjetlane Knežević postao je otac po drugi put. Marko ne voli da otkriva detalje o privatnom životu, te je informacija “procurela” sa profila njegove majke.

Naime, ponosna baka otkrila je da je u njihovu porodicu stiglo pojačanje u vidu još jedne devojčice.

“Maločas se rodila Lenka, Marijina i Markova, moje peto unuče!”, kratko je napisala glumica. Istog trenutka čestitke ispod Svjetlaninog posta krenule su da se ređaju, a svi su roditeljima još jedne devojčice poželeli dug i srećan život za njih i njihovu ćerkicu, kojoj je pre dve godine prethodila starija sestra o čijem rođenju mediji nisu ništa znali.

Janketić nije neko ko iznosi svoju intimu publici. Naprotiv, vrlo je stidljiv kada treba da se govori o ljubavi, vezama, uopšte muško-ženskim odnosima, što je donekle bio i razlog da pred javnošću zataji da je ona prava stigla u njegov život, te da mu je rodila prvo jednu, a zatim i drugu ćerku.

Da mu uloga oca jako prija te da za njega ne postoje preperke u odgoju bebe, svedoče fotografije sa seta na kom glumi sa mališanom kolegom, sa kojim je primenio sve svoje očinske veštine. Nakon ove fotografije nema ko nije potvrdio da glumcu ova uloga baš leži te da je trebalo mnogo ranije da se uhvati u koštac sa ovim najlepšim i svakako najzahtevnijim zadatkom.

Izvor: story.rs