Biljana Jevtić primljena u Urgentni centar: Porodica zabrinuta za njeno zdravlje

|

Zdravlje pevačice Biljane Jevtić već neko vreme pod budnim je okom doktora pa i članova porodice. Njen suprug i sin uvek su na oprezu, a posebno su brižni kada se Bilja požali na bolove, što se i dogodilo pre par dana.

Naime, supruga Ace Ilića proteklih nekoliko dana imala je jake bolove glave, koji nisu prestajali čak ni nakon upotrebe lekova, što je bio povod da ode kod lekara. Umesto da ode kod lekara opšte prakse, pevačica se sa suprugom zaputila u Urgentni centar, iz razloga što joj tamo radi prijateljica neurolog.

Zdravstveno stanje Biljane Jevtić zabrinulo je i pevačicine obožavaoce, pa i medije koji su je odmah kontaktirali da vide oseća li se dobro.

“Glava me je bolela dva dana, pila sam Kafetin ali mi nije pomogao. Pritisak mi varira zbog promene vremena, pa kada sam vodila Acu kod zubara svartila sam na pregled kod drugarice. Imala sam pregled kod neurologa. Dobila sam injekciju Diklofenak, ne volim da čekam kada mi nije dobro i volim sve preventivno da proverim”, objasnila je Bilja i stišala priče u medijima.

Izvor: story.rs