Miroljub Petrović izneo stav o Danu zaljubljenih i podelio Srbiju: Video ne prestaje da se deli i komentariše

|

Miroljub Petrović poznat je po stavovima koji se često kose sa stavovima većine građana u našoj zemlji. Petrović često prenagljuje sa svojim izjavama, zbog često biva i osuđen od strane većine.

Bez obzira na sve, Miroljub se uvek čvrsto drži svog stava i ne libi se da ga iznese u javnost. Budući da se bliži Dan zaljubljenih, nametnulo se pitanje šta Petrović misli o tome.

Video razgovora koji možete pogledati OVDE objavljen je na Instagram stranici “Mudrosti Miroljuba”, a tamo je izazvao lavinu komentara.

Šta mislite o 14. februaru, odnosno Danu zaljubljenih?, upitao ga je novinar, a odgovor Miroljuba Petrovića prenosimo u celosti:

“To prijatelju nije Dan zaljubljenih, to je dan demonizovanih ili dan razvaljenih. Dan razbucanih. Dan otr0vanih. Dan odvaljenih. To je dan teških bolesnika. Tako da, 14. februara, prema paganskom kalendaru, treba da se molimo za te velikomučenike koje demoni kidaju”, odgovorio je Petrović i pokrenuo oprečne komentare na pomenutoj društvenoj mreži.

Dok ga neki prekorevaju što ne zna da se 14. februara obeležava Sveti Trifun, drugi ga podržavaju, dodajući da su svi ti praznici koji su došli sa zapada samo marketinški trik kako bi ljudi kupovali poklone i trošili novac.

Izvor: espreso.co.rs