Era Ojdanić otkrio da je Matoroj tražio devojku, ona ga žestoko ispalila: “Ćuti, ona je mnogo skupa za tebe”

|

Era Ojdanić, pevač narodne muzike progovorio je o poznanstvu sa Jovanu Tomić Matorom, te je priznao da je čak želeo da bude sa njenom tadašnjom devojkom.

– Vidim tamo stare kajle, da krenemo od Zoke, onda Matora. Matora, prebiću te ako te vidim na magistrali, ona i njeno društvo nisu izlazili iz mog motela. Matora je imala više kombinacija, ali je škrtica, nije htela nijednu devojku da mi odvoji. Ta koju sam ja tražio nije u Zadruzi, molio sam je da mi da tu devojku, ona mi je rekla: “Ćuti, ona je mnogo skupa za tebe”. Matoru obožavam, ona je likuša. Ona je aktivna otkako se rodila, ne može dve sekunde da bude mirna – rekao je Era.

Zadrugari u Beloj kući nedavno su pričali o navodnoj aferi Anastasije Stanojević Palčice sa 54 godine starijim pevačem narodne muzike Erom Ojdanićem, o čemu je prva javno progovorila Jovana Tomić Matora, a pevač je to delimično demantovao, ali je ipak priznao da su pali poljubci.

– Palčica, ona mala Kolubarka moja?! Aha, znam je! Bio sam s njom u rijalitiju jednom, ništa nije bilo tajno i skriveno i sa emocijama tog tipa – ispričao je Era.

Izvor: kurir.rs