Sin Nine Radulović i Branislava Lečića doneo odluku: Evo šta je poželeo da radi (FOTO)

|

Kada su voditeljka Nina Radulović i glumac Branislav Lečić postali roditelji jednom malom dečaku, bili su najsrećniji na svetu. Njegovom rođenju obradovali su se roditelji voditeljke, kao i njabliža porodica njenog izabranika Branislava Lečića, napre sin i ćerka iz prvog braka Ivan i Ana. Brat i sestrasu se trudili da mališan oseti toplinu doma i ima sve privilegije najmlađeg ćlana porodice, dok je on s druge strane njih prihvatio kao svoje uzore i pratio ih šta rade u stopu.

Sin Nine i Lečića talentovan je dečak, za mnogo toga. POred ostalog voli da glumi, imitira,a i uživa u sportu i matematici. Međutim, danas je pokazao da bi i u ulozi voditelja bio veoma dobar.

Ona je na “Instagramu” objavila sliku vog mezimca koji nosi crno odelo, belu košulju sa leptir mašnom, dok na očima ima naočare, a u ruci drži mikrofon i mnogo papira. Lav je delovao veoma ozbiljno i profesionalno na fotografijama, pa se Nina našalila ispod slike.

– Voditelj na mamu.

Ostaje nam da nagađamo da li su ove slike nastale za potrebe neke dečije emisije ili možda neke priredbe u školi, mada postoji i mogućnost da je možda Lav za Noć veštica želeo da na jedan dan bude u maminoj koži. Ono što je sigurno to je da će ga njegovi roditelji podržati kojom god profesijom želi da se bavi, pa makar to bili gluma i voditeljstvo.

Izvor: story.rs