“Umoran čovek, sportista”: Snimak Darka Lazića podelio javnost – Ljudi se u komentarima prepiru zbog pevača

|

Darko Lazić ne prestaje da intrigira javnost svojim turbulentnim ljubavnim životom, nepojavljivanjem na zakazane nastupe, a sada je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kojem pevač izgleda tako da se ne zna tačno šta mu se dešava.

Snimak koji je izazvao oprečne komentare na društvenim mrežama nastao je dok se pevač vozio kolima s prijateljem, koji ga je i snimao dok je Darko Lazić je sedeo na suvozačevom sedištu.

Iako je delovalo kao da spava, položaj u kojem je sedeo i kako je držao glavu, bio je vrlo čudan. Međutim, kada je podigao glavu, pevač je počeo da koluta očima i da se trza, a pogled mu je bio potpuno unezveren.

Video je osvanuo na društvenim mrežama, pa se pretpostavlja da ga je objavio njegov “prijatelj”, koji sasvim sigurno nije imao dobre namere, ili ga je prosledio nekome ko ga je pustio u javnost.

“Darko Laziću loša roba”, piše u okviru snimka na TikToku.

Snimak broji mnogo pregleda, budući da se velikom brzinom širi društvenim mrežama, a ispod njega mogli su se pročitati komentari:

“Kakav ti je to drug kad te ovakvog snima?”, “Umoran dečko, sportista”, “Ne mora da znači ništa, mnogi ovako izgledaju posle posla”, “Mislim da spava, a i taj njegov vozač šta ga snima”, neki su od komentara.

Da li je Lazić bio samo jako umoran posle nastupa, ili je po sredi nešto drugo, ostaje nam da vidimo ukoliko se bude oglašavao na ovu temu. Darko je inače poznat je po raznim skandalima, kao što su vožnja bez vozačke dozvole, a često se pevač i na društvenim mrežama hvalio kako sedi za volanom iako mu je to zabranjeno.

Izvor: pulsonline.rs