Spakovala kofere za Kanadu, a onda saznala da je trudna: Ćerki Miroslava Ilića život se promenio u sekundi

|

Ćerka Miroslava Ilića, Marija retko se pojavljuje u javnosti. Sa suprugom Draganom Šutanovcem Marija je dobila dva sina Predraga i Strahinju koji pevaču pružaju najveću podršku u životu i karijeri te često voli da kaže da su ga upravo unuci podmladili.

Bivši ministar odbrane i ćerka Miroslava Ilića, već više od 20 godina su u skladnom braku, a malo je poznato da je svedok na venčanju bio nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić. Venčanje se održalo u opštini kao i Sabornoj crkvi da bi se proslava koja se i danas prepričava nastavila u hotelu “Hajat”. Naročito upečatljiv momenat na slavlju bio je i taj kada se Tadić latio mikrofona i otpevao hit Miroslava Ilića “Tebi, moja verna drugo”.

Dragan i Marija Šutanovac upoznali su se u kafiću, a političar je morao dobro da se potrudi kako bi je osvojio, ali tvrdi da se isplatilo.

Inače, Marija Ilić završila je prestižne škole u inostranstvu i radila na rukovodećim pozicijama u nekoliko banaka. Studije menadžmenta je završila u Velikoj Britaniji i Francuskoj i uz zavidnu karijeru uspela je da bude i posvećena majka.

Pre nego da se upozna sa Draganom podnela je zahtev za iseljeničku vizu za Kanadu. Pozitivan odgovor stigao je posle dve i po godine i kada je ostalo još samo da se plati taksa kako bi i Dragan mogao da pođe sa njom, istog dana saznala je da je u drugom stanju što joj je potpuno okrenulo život, te su odlučili da ostanu u Srbiji.

Izvor: story.rs