Dnevni horoskop za 20. avgust 2022: Blizanci, vreme je da raščistite odnose sa partnerom – Lavovi dobijaju povišicu

|

Ovan

Preko nekih bliskih ljudi možete upoznati osobu koja bi vam u budućnosti mogla značiti više nego što možete i zamisliti. Puštate da stvari idu svojim tokom. Na polju posla niste najzadovoljniji ali to će se promeniti. Zdravlje stabilno.

Bik

Zaboravite na stvari iz prošlosti koje vas deprimiraju i pokušajte da idete dalje ako ste već neke odluke davno doneli. U ljubavi delujete zadovoljno ali samo vi znate šta vas tačno muči i šta vam nedostaje. Neki poslovni dogovori padaju u vodu. Pazite šta jedete.

Blizanci

Ponekad ste jako tvrdoglavi i da ne dozvoljavate da vam čak ni činjenice promene mišljenje. To nije dobro za vas. Vreme je da raščistite račune sa partnerom. Na poslu se previše opterećujete nebitnim stvarima. Moguća mučnina.

Rak

Danas vas može pokolebati nečije mišljenje ili stav koji ima prema vama. Ne reagujte odmah burno već razjasnite situaciju. Stara ljubav može se pojaviti tamo gde se najmanje nadate. Kada je posao u pitanju dobro pazite kome šta govorite. Problemi sa varenjem.

Lav

Provedite dan na što bolji način, radite ono što volite i šta vam prija i ne obazirite se na one koji bi stalno da vam stavljaju teret na leđa. Površinski delujete zadovoljno, a da li je to baš tako? Moguće da osećate neku vrstu brige zbog mogućnosti da se neke stvari otrgnu kontroli. Moguće unapređenje ili povišica.

Devica

Nepovrenje koje osećate prema nekim ljudima nije bez osnova ali ipak gledate da ne iznesete sve odmah i na tacni. Puštate pojedine osobe da pokažu svoje pravo lice kada je ljubav u pitanju. Nije vreme za promenu posla ukoliko o tome razmišljate ovih dana .Mogući stomačni problemi.

Vaga

Obećanje koje ste dali nekome gledajte da ispunite jer postoji mogućnost da ste ranije već izneverili njeno poverenje. Tapkate u mestu što se tiče ljubavi. Krenite ozbiljno da radite ono što vam je na umu već neko vreme.

Škorpija

Jedna bliska osoba je uvređena nekim vašim rečima ili postupcima ali vam to ne govori otvoreno. Veza iz prošlosti bi možda mogla da vam bude dobra škola za sadašnju vezu. Primenite ono što ste naučili. Oni koji nemaju posao morali bi više da se potrude da ga pronađu. Stomačni problemi.

Strelac

Više poštujte bližnje pa će i oni poštovati vas. Ne očekujte da će biti drugačije. Mnogi Strelčevi uopšte nisu zainterovani da menjaju bilo šta u po pitanju ljubavi čak i ako im sadašnja situacija ni malo ne prija. Više se angažujte na poslu. Potrebno vam je više zdravijeg sna.

Jarac

Kako seješ tako žanješ… ovo se danas može odraziti na vas i vaš život. Nemate potrebe da budete uvređeni nečijim ponašanjem. Neki Jarčevi bi najradije da pobegnu iz svoje kože jer su neke stvari prosto nepromenjljive trenutno. Manjka vam novca za sve ono što želite. Osetljiva kičma.

Vodolija

Ukoliko imate nerasčišćene račune sa ljudima sa kojima morate biti u svakodnevnom kontaktu, potrudite se da to što pre rešite. Nemate interesovanja na ljubavnom polju ili vam druga strana ne uzvraća signale. Fokusirajte se na posao umesto na tračeve koji kruže okolo.

Ribe

Ribe bi mogle da zapadnu u neku vrstu problema koje sami izazivaju. Ovo bi moglo da bude povezano sa rodbinskim vezama. Partner je zamišljen i odsutan jer ne može da reši problem koji ima u vezi sa vama. Poslovno nema promena, bar ne onakvih kakve vi očekujete. Stariji će osećati bolove u kostima i mišićima.

Izvor: svetplus.com