Marko Bijelić prvi put odgovarao na pitanja pratilaca: Otkrio kakve devojke voli i da li bi živeo u Srbiji

|

Marko Bijelić, sin folk zvezde Dragane Mirković ozbiljno preti da zaseni majku po popularnosti. Zgodan, lep, bogat i fino vaspitan, Marko u poslednje vreme ne može da se odbrani od obožavateljki. On je nedavno odlučio da se približi pratiocima na Instagramu tako što je odgovarao na njihova mnogobrojna pitanja.

Marko je najpre istakao da je srećan i da je beskrajno ponosan na svoju majku, a saznali smo i da osim srpskog tečno govori još dva jezika, engleski i nemački.

Studira muzički biznis i muzika će sigurno biti nešto čime će se baviti u budućnosti, mada ostavlja prostor i za trgovinu automobilima, koji su mu takođe velika ljubav. Naročito oni koji izlaze iz fabrike „Ferari“.

U slobodno vreme prati „Formulu 1“, trenira boks, sluša muziku („drill“ i „afro trap“, narodnu samo na žurkama), gleda serije (od domaćih je „Južni vetar“ bez premca). Njegova omiljena mamina pesma je „Pečat na usnama“, ali kada je o pevanju reč, sestra Manuela je, kako kaže, nasledila više talenta od mame.

Marko je otkrio da je rođen u znaku Ribe i da ga privlače skromne i prirodne devojke. Pošto nije rekao da li je trenutno zauzet, obožavateljke bi mogle da iskoriste priliku… Pod uslovom da su skromne i prirodne.

Neko od pratilaca mu je postavio pitanje da li bi se preselio i živeo u Srbiji, na šta je Marko odgovorio da nije planirao ali da se sa time nikad ne zna.

Izvor: hellomagazin.rs