Dok svi traže luksuzne destinacije i hotele, naš pevač letuje na splavu u Ostružnici: “Tamo sam našao mir, ne moram ni da idem kući”

|

Milan Dinčić Dinča je jedan od retkih pevača koji ne voli luksuzne hotele sa pet zvezdica i daleke destinacije. Kaže da mu je pravi i najboji odmor na reci dok peca, pa je splav sa kućicom na Savi opremio tako da danima kući ne mora da ide.

Njegov drveni splav, sagrađen pre par godina i smešten na obali Save kod Ostružnice letnji je dom Milana Dinčića Dinče i s prvim toplim danima, pevač sa suprugom, voditeljkom Jelenom Sekulović i decom Vukanom i Mitrom odlazi u kućicu na reci, gde osim u letnjim sportovima najpre uživa u pecanju.

“Splav sam napravio tako da mogu veći deo godine da provedem tamo i uživam u pecanju. E sada, dok su deca mala, svakako to nije izvodljivo jer oni imaju svoje potrebe, pa idemo ređe, ali nadam se da će se i to promeniti”, rekao je Dinča i dodao:

“Svakako lepo vreme iskoristimo da odemo da uživamo, sin Vukan je povukao na mene i obožava da peca, dok supruga radije uživa u sunčanju… Svi naši prijatelji vole da dođu na reku. Kada nam dođu prijatelji, obično ih zanima zašto toliko volim da pecam pa im pokazujem pribor, ribe, neki se i okupaju u Savi, oni hrabriji. A deca kao deca, ne možemo da ih smirimo, samo jurcaju, a Jelena je stalno u panici da neko ne upadne u vodu. Muzika, roštilj, ma bude svašta, zaista pun pogodak”, otkriva Dinča kako provodi letnje dane.

Izvor: mondo.rs