Dnevni horoskop za 26. jul 2022. Ovnovi, sa par dobrih poteza, možete rešiti svoje probleme

|

Ovan

Ljubav: Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način, ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Posao: Neko osporava Vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Sa par dobrih poteza, možete rešiti svoje probleme. Zdravlje: Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Bik

Ljubav: Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije »signale« ili na ljubavnu poruku. Posao: Privlače Vas veliki izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Blizanci

Ljubav: Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom. Posao: Nemojte očekivati nemoguća rešenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Zdravlje: Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilnu ishranu.

Rak

Ljubav: Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Posao: Ne dopada Vam se nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali pre ili kasnije sve dođe na svoje pravo mesto. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu i na zdravstvenu preventivu.

Lav

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom lako možete da dobijete ono što želite, ali to Vam više ne pričinjava zadovoljstvo. Posao: Nemojte dozvoliti drugima da Vam nametnu nepotrebne obaveze ili da remete Vaš uobičajeni način rada. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Devica

Ljubav: Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje želje u društvu bliske osobe. Posao: Sve ima svoju granicu ili cenu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Zdravlje: Olakšajte svoju savest, prijaće Vam relaksacija.

Vaga

Ljubav: Nema razloga da gubite samopouzdanje, partner će ubrzo promeniti mišljenje u Vašu korist. Posao: U prilog Vam idu nečije izjave i moralna podrška. Važno je da izbegavate »instant recepte« pri rešavanju poslovnih dilema. Zdravlje: Prijaće Vam zabava u odabranom društvu, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Partner deluje prilično uznemireno, što remeti i Vaše raspoloženje. Ne možete da uskladite zajednička interesovanja. Posao: Zatražite nečiju podršku ili stručno mišljenje. Svaki vid dobre preventive može biti od velike pomoći. Zdravlje: Izbegavajte različite neprijatnosti i naporne situacije.

Strelac

Ljubav: Važno je da reagujete u pravom trenutku pred voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, planirajate ljubavni susret ili atraktivnu zabavu. Posao: Ponekad stvari izgledaju suviše komplikovano. Ali, bez rizika nema ni uspeha. Vaša okolina deluje podsticajno i dobronamerno. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Jarac

Ljubav: Budite diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije Vaše »tajne namere«. Partner budnim okom posmatra i prati Vaše kretanje. Posao: Stalo Vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju. Na sreću, delujete veoma ubedljivo na svoju okolinu. Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti u ishranu.

Vodolija

Ljubav: Nema potrebe da gajite velike iluzije. Lako se zanosite. Podršku i razumevanje potražite kod proverenih prijatelja. Posao: Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Zdravlje: Poboljašajte svoju kondiciju.

Ribe

Ljubav: Novi dogadđaji mogu da poremete Vaš odnos sa bližom okolinom. Preispitajte svoju emotivnu vezu sa jednom dragom osobom. Posao: Suviše ste zaokupljeni ambicijama, tako da ne primećujete nove događaje koji brinu Vašu okolinu. Sve ima svoju cenu. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.