Dnevni horoskop za 23. jul 2022: Jarčevima ljubavni život trpi, Vage otvaraju novo poglavlje u karijeri

|

Ovan

Posao: Fokus je na ekspanziji saradnje i delokrugu u kojem ste se do sada kretali u svojim aktivnostima. Uspešna saradnja. Ljubav: Očekuje vas zanimljiva ljubavna avantura na putovanjima i preko posla. Novo ljubavno poglavlje. Zdravlje: Bolovi u lumbalnom delu kičme.

Bik

Posao: Ključ uspeha je da uložite u svoje kreativne ideje jer upravo kroz svoju individualnost ostvarujete prednost na tržištu. Ljubav: Preosetljivi ste u poslednje vreme i burno reagujete i na komentar partnera. Povratite ravnotežu. Zdravlje: Emotivno ste vrlo osetljivi.

Blizanci

Posao: Uspešno završavate rad na složenom projektu. Napredak u karijeri i pohvale od strane nadređenih obeležiće ovaj dan. Ljubav: Slobodni Blizanci mogu da se zbliže sa zauzetom osobom. Početak tajne ljubavne veze. Zdravlje: Problem s kičmom.

Rak

Posao: Poslovni sastanci i širenje kruga saradnika. U ovom periodu možete steći popularnost, a to će vam doneti razvoj daljeg poslovanja. Ljubav: Zračite ljubavnim elektricitetom, pa vas danas očekuju brojne prilike za flert. Zdravlje: Vrtoglavica.

Lav

Posao: Imaćete priliku da unapredite svoje veštine i znanja u ovom periodu. Napredak u karijeri vas očekuje kroz usavršavanje.Ljubav: Vaš odnos sa voljenom osobom danas prolazi u prijatnoj atmosferi zajedničkih dogovora i rešenja. Zdravlje: Više se odmarajte.

Devica

Posao: Napredak na poslu mogu očekivati Device koje se bave prosvetom i umetnošću. Proširenje kruga dužnosti. Ljubav: Vaš odnos s partnerom je harmoničan, sve ste otvoreniji i prisniji jedno prema drugom. Zdravlje: Pad imuniteta.

Vaga

Posao: Danas završavate jedno poglavlje u karijeri. Od danas možete da pređete na neki nov posao. Ljubav: Partner je prihvatio vašu kritiku i pokazuje da je spreman da se prilagodi vašim zahtevima. Zdravlje: Stomačne tegobe, obratite se nutricionisti.

Škorpija

Posao: Uspeh mogu postići Škorpije koje se bave komunikacijama, saobraćajem i obrazovanjem. Otvarate novo poglavlje. Ljubav: Dopada vam se osoba koja je nepristupačna svojim ponašanjem. Osmislite bolju strategiju osvajanja. Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Pred vama se otvara šansa za novu saradnju sa inostranom kompanijom. Dobri rezultati poslovnog putovanja. Ljubav: Promenili ste stav prema partneru jer ne ispunjava vaša očekivanja što se tiče integriteta. Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

Jarac

Posao: Zvezde su na vašoj strani ukoliko želite da pređete na višu poziciju i preuzmete odgovornije radno vreme. Vreme je velikih promena na poslu. Ljubav: Vaš odnos s partnerom trpi, bolje balansirajte posao i emotivan život. Zdravlje: Glavobolja.

Vodolija

Posao: Fokus je na tajnim pregovorima ili realizacijom nekih tajnih planova. Postižete uspeh u radu s klijentima i javnim nastupima. Ljubav: Osoba s kojom ste počeli da se viđate ne ispunjava vaša očekivanja. Zdravlje: Vrtoglavica.

Ribe

Posao: Veliki broj planeta u polju poslovne saradnje stavlja fokus na bitna dešavanja u sferi poslovne komunikacije. Ljubav: Vaš odnos sa voljenom osobom prolazi kroz harmoničan period, više ćete izlaziti i biti zajedno. Zdravlje: Bolovi u nogama.

Izvor: glossy.espreso.co.rs