4 horoskopska znaka će do kraja godine stalno svrbeti levi dlan: Proverite da li će vaš znak novac brati na drvetu

|

Jupiter u Ribama, Mars u Jarcu, Saturn u Vodoliji donose vrlo interesantnu godinu, a planete nagoveštavaju da će se lični trud itekako isplatiti određenim znakovima, kada su u pitanju finansije.

Proverite da li je vaš horoskopski znak među onima, kojima će novac “padati sa drveta”.

ŠKORPIJA

Vi ste jedan od znakova koji će se posebno iznenaditi u Novoj godini, jer vam je sve krneulo na bolje. Jeste da vas Saturn iz Vodolije testira, ali Jupiter u Ribama ukazuje da možete da zaradite na osnovu nečega kreativnog. Škorpije koje se bave ugostiteljstvom, naredni period treba maksimalno iskoristiti. Pare će bukvalno lepiti za vas.

RIBE

Planeta sreće i blagaostanja, Jupiter u vašem znaku, donosi prosperitet i širenje. To znači da ćete doživeti procvat na poslu ili uspeti da renovirate prostor u kojem živite. To je svakako širenje delatnosti u svakom smislu. Planete na vašoj strani, pa bi ste mogli dase oprobate u igrama na sreću.

RAK

Raku tek predstoji finansijski oporavak. Lepe stvari tek počinju da se dešavaju. Zapravo, Jupiter u devetom polju donosi vam novac iz inostranstva, pa je moguće da dobijete ponudu koja je isplativija od trenutne, koju imate na poslu.

VODOLIJA

Vodolija će osetiće veliko olakšanje uz uticaj Jupitera iz drugog polja. To znači da je 2022. godina sigurnija za novac u odnosu na prethodnu.
Imaćete sigurna primanja i to će vam doneti veliko olakšanje.

Izvor: prva.rs