Procurili detalji dogovora Jelene i Duška o alimentaciji: Tošić će za ćerke mesečno izdvajati ogromnu sumu novca

|

Posle 14 godina braka u kome je bilo dosta ljubavi ali i turbulencija, pevačica Jelena Karleuša i bivši fudbaler Duško Tošić, doneli su odluku da se razvedu. Karleuša je u saopštenju na svom Instagram profilu otkrila da su ona i Duško doneli odluku da se razvedu, te da se na ovu temu više neće oglašavati.

Starateljstvo nad decom pripašće pevačici a sva bračna imovina prepisana je na Atinu i Niku Tošić.

Poznati par je u braku stekao pozamašnu imovinu. Poseduju vilu na Dedinju koju su kupili od Dragana Stojkovića Piksija, i kuću u Lisičjem Potoku. Karleuša se navodno sada iseljava iz kuće u Lisičjem Potoku, koja je manja od ove na Dedinju u kojoj planira da nastavi da živi sa ćerkama.

Pevačica navodno planira i da izda kuću u Lisičjem Potoku, a sve to su se Duško i Jelena dogovorili u mirnom tonu i sve je sporazumno, otkriva izvor blizak paru.

Budući da su njihove ćerke trenutno maloletne, Jelena će raspolagati imovinom dok one ne odrastu.

Procurili su i detalji dogovora o alimentaciji. Navodno će mesečna alimentacija iznositi ukupno 5.000 evra, a osim toga, on će finansirati i njihovo dalje školovanje.

Svi dogovori doneseni su u mirnom tonu, bez natezanja, a Tošić će, pošto je jako vezan za ćerke, moći će da ih viđa kada god bude u mogućnosti, s obzirom na to da zbog posla najviše vremena provodi u Turskoj.

Izvor: nova.rs