Retrogradni Saturn donosi sreću za pripadnike 3 znaka: Neko će profitirati a neko sresti pravu ljubav

|

Saturn je započeo retrogradno kretanje 5. juna i tako će biti sve do 23. oktobra. Iako je, uopšteno gledano, ovo neslavni period, tri horoskopska znaka će ipak doživeti veliki uspeh na polju finansija, a neki i u ljubavi.

Devica

Saturn i te kako zna da bogato nagradi vredne i savesne radnike, a prema pripadnicima znaka Device biće najšire ruke. Vredna i posvećena kakva jeste, Devici će Saturn vratiti sve ono na čemu je do sada bila uskraćena. Device sa manjkom samopouzdanja u početku neće primećivati ove blagodeti, ali tokom leta počeće da uviđaju da su glavne zvezde predstave.

Jarac

Jarčevi su miljenici Saturna i sve do kraja meseca oktobra očekuju ih značajne sudbinske promene. Ako ostanu pribrani i nastave vredno da rade, za njih neće biti ni jedne prepreke. Za Jarca od 5. juna počinje jedan od najboljih životnih perioda i bila bi neviđena šteta da ga ne iskoriste.

Vaga

U toku ovog perioda, Vage će osetiti svoju nadljudsku unutrašnju snagu. Oni će na poslovnom polju prikazati sav svoj raskošni potencijal. Osim profesionalnih uspeha, Saturn će Vagama ukazati i na njihovu srodnu dušu koju već dugo traže. Pred njima je leto ispunjeno filmskom romantikom, prepuno poznanstava. Vage koje su u vezi dodatno će učvrstiti svoj ljubavni odnos.

Izvor: najzena.rs