Ćerka Dragane Mirković otvorila Instagram: Pratioci oduševljeni Manuelinom lepotom i slikama sa luksuznih destinacija

|

Folk zvezda Dragana Mirković, dok je mogla da odlučuje o tome, nikada nije eksponirala decu u javnosti. Sada, kada je njena ćerka Manuela odrasla (ima 20 godina) odlučila je da otvori Instagram profil i samim tim da javnosti pruži deo svoje privatnosti. Roditelji su njenu želju ispoštovali.

Sudeći po fotogarfijama, Draganina i Tonijeva ćerka Manuela ima šta da pokaže. Ona je postavila fotografije sa luksuznih svetskih destinacija i na samom početku oduševila pratioce.

Ćerka Dragane Mirković izrasla je u prelepu devojku, a njena crna kosa, pune usne i krupne oči dokaz su da je majčina kopija. Uprkos bogatstvu koje ima, Manuela je vrlo prizemna i skromna devojka, što dokazuje činjenica da je radila za vreme školovanja.

“Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko je studirao ekonomsko pravo, a zanimljivo je da je Manuela dok je završavala srednju školu radila na recepciji u “Ricu”, ispričala je jednom prilikom Dragana i izjavom pozitivno iznenadila javnost.

Izvor: hellomagazin.rs