Svekrve i snajke na estradi: Seka svoju zove “majčice”, Ceca obožava Bogdanu, a kako se Severina slagala sa Oljom

|

Odnos između svekrvi i snajki oduvek je bio poljuljan, ali neretko ima i slučajeva koji dokazuju da to nije istina. Ima onih snajki koje svoje svekrva zaista smatraju drugom majkom ili prijateljicom. Takav je slučaj sa mnogim našim javnim ličnostima.

Seka Aleksić Veljkovu mamu zaista smatra najboljom prijateljicom.

” Zovem je mama, makice, majko, kako kad. Moja svekrva ume svašta da radi, tako da sam mnogo toga naučila od nje. Veljkova majka i ja smo kao drugarice. Mnogo voli da mi pomaže oko dece. Razmišljamo na vrlo sličan način i delimo iste vrednosti. Naš odnos je pun poštovanja i ljubavi, pa mi je teško da zamislim kako bi bilo da je drugačije. Mislim da je stereotip da se snajke i svekrve ne slažu”, jednom je izjavila Seka.

Ceca i Bogdana takođe imaju jako lep odos. Ceca se prema Bogdani zaista odnosi kao prema ćerki.

“Uvek sam imala sjajan odnos sa snajkom, kad su moja deca srećna, ja mogu da budem još bolja i zadovoljnija. Nisam ni ja svoje pitala”, rekla je jednom Ceca.

Goca Božinovska i Bojana Rodić takođe imaju jako korektne odnose.

” Svi smo dobro i zdravo, unuče je kao lutka. Samo nešto blebeće, već je počeo ponešto da priča. To da se svađamo su sve gluposti, ja ne znam ko može sa mojom Bojanom da se posvađa. Ja nju doživljavam kao svoju ćerku, tako je gledam. Uopšte je ne razdvajam od Jelene i Zorane, ali zaista je tako.”, rekla je Goca.

Severina je često govorila da je u odličnim odnosima sa Kebom i Oljom, međutim nakon razvoda od Igora ispostavilo se da nije baš tako.

“Keba je dobio poruku i nije apsolutno ništa odgovorio. Oni nikakav kontakt nisu imali od kada su se Seve i Igor razveli, i Keba i Olja su ljuti na nju, jer se do sada nikako nije ni javila, još je imala svađu sa Kebinom suprugom kada joj je rekla da nema potrebe da se meša u Igorov život. Ta svađa je bila malo pre razvoda, jer je Kebina žena nazvala sina i pitala ga jel tačno da se razvodi pošto svi mediji bruje o tome. Tako da oni smatraju da nema potrebe da se sastaju sa bivšom snajom”, izjavio je izvor blizak Kojićima.

Izvor: Kurir.rs