Dnevni horoskop za 28. maj 2022: Ovo je period novčanih dobitaka – jedan znak će posebno imati sreće

|

Ovan

Ukoliko danas uspešno rešite poslovne razgovore doći će do finansijskog poboljšanja. Potrudite se da budete što uverljiviji tokom razgovora. Ovaj dan donosi vam zajednički dogovor sa voljenom osobom u vezi sa zajedničkim putovanjem. Osećate nervozu.

Bik

Poslovanje koje je pred vama odvijaće se u nestabilnom okruženju. Današnji dan može vam doneti neočekivani dobitak. Uživaćete sa voljenom osobom. Promenljivost raspoloženja.

Blizanci

Današnji dan donosi uspešnu saradnju sa inostranstvom. Ako želite da započnete privatni biznis, ovaj period je idealan. Oni koji su slobodni mogu da započnu ljubavnu vezu sa osobom koju upoznaju preko društvenih mreža.

Rak

Danas vas čeka poslovni sastanak, moguće zaključenje ugovora. Slobodni Rakovi nalaze se na pragu nove veze. Moguća je dilema, jer nisu sigurni u osećanja novog partnera. Muči vas stomak.

Lav

Današnji dan može vam doneti dobitak sa više strana. Uspešno ćete završiti ranije započet rad na jednom poslu. Ulaze u veoma dinamičan i zanimljiv ljubavni period. Odmarajte.

Devica

Device, neko od saradnika nije iskren sa vama. Spletkari vam, i to ćete danas otkriti. Device koje se nalaze u vezi razmišljaju o tome da ozvaniče svoju vezu i prošire porodicu. Stomačni problemi.

Vaga

Novčano polje se sve više popravlja. Postoji mogućnost da dobijete dodatni posao koji će vam predstavljati novi izvor prihoda. Budite u društvu, moguće je da ćete upoznati jednu zanimljivu osobu.

Škorpija

Danas imate važne razgovore sa šefovima i kolegama. Vaša komunikacija se popravila, a na vidiku je i proširenje kruga vaših obaveza. Slobodne Škorpije danas mogu upoznati zanimljivu osobu preko posla ili prijatelja.

Strelac

Pred vama je čitav niz finanskijskih dobitaka. Danas se može ponovo aktivirati neki stari problem. Situaciju ćete uspeti da prevaziđete jedino zajedničkim trudom sa voljenom osobom. Prehlada sa temperaturom.

Jarac

Rokovi za završetak poslova ističu, a vi se niste dobro organizovali. Porazgovarajte sa saradnicima oko pomoći. Slobodni Jarčevi danas mogu da sretnu zanimljivu osobu u znaku Raka ili Škorpije. Česte glavobolje.

Vodolija

Danas vas čeka poslovni sastanak sa nadređenima. Pokazali ste natprosečne rezultate, pa je moguće proširenje kruga dužnosti i unapređenje. Moguće su svađe sa partnerom, trudite se da ih izbegnete.

Ribe

Danas će biti uspešne Ribe koje rade preko interneta. Vaša finansijska situacija se popravlja.Jedna osoba iz prošlosti ponovo će se useliti u vaš život.

Izvor: stil.kurir.rs