Miroslav Ilić izričit po pitanju nepriznatog sina: Devin ima samo jednog oca, a to je…

|

Pevač Miroslav Ilić i Mirjana Antonović godinama vode spor oko nepriznatog sina Devina, a kraj procesa se još ne nazire. Ročišta se smenjuju, akteri tvrde da im je svega preko glave, ali svako se drži svojih stavova.

Teško se može prognozirati kako će se višegodišnji spor okončati, ali pamtimo kako je počelo. Kada je Mirjana Antonović pre nekoliko godina najavila da će od suda tražiti „crno na belo“ da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina, doktora iz Amerike, Miroslav Ilić je izjavio:

“Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina”, jasan je bio “slavuj iz Mrčajevaca” i dodao:

“Mislim da me.a nisam ja, nego moja supruga. Ako neko hoće da traži svoje pravo, slobodno neka izvoli. Mi smo kroz to prolazili pre mnogo godina i moja porodica se sa ovim ne susreće prvi put. Ovo ne može da nas uzdrma”, poručio je Miroslav Ilić.

Izvor: hellomagazin.rs