Najbogatija Srpkinja stigla u rodni kraj: Jelena bin Drai proslavila rođendan na vojvođanskom salašu – Iznenadila skromnošću

|

Iako se u poslednje vreme moglo čuti da se Jelena Bin Drai nakon rođenja četvrtog deteta, sina Rašida, povukla iz javnog života, ipak nije tako. Naime, lepa Vojvođanka, nekadašnja mis Jugoslavije koja već duže živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde se udala za šeika Saida Bin Draija, ovih dana boravi u rodnom kraju.

Povodom 43. rođendana, koji je proslavila 16. maja, na jednom vojvođanskom salašu okupila je prijatelje i rodbinu iz Srbije, a među njima se našao i bračni par Danica Karić – Nikola Stoilković, kojima je naša lepotica bila kuma na crkvenom venčanju 2018. godine.

„Srećan rođendan, kumo“, napisao je Nikola uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Danicom i slavljenicom Jelenom. Malo ko bi na osnovu njihovog jednostavnog načina odevanja mogao i da pretpostavi da je reč o najbogatijim Srbima. Još jednom se dokazuje teorija da najbogatiji ljudi žive najjednostavnijim životom.

Izvor: hellomagazin.rs