Svi se pitaju ko je sportista koji je dao 500.000 evra za Vukana – Dečakova mama ga opisala i priznala šta joj uvek natera suze na oči

|

Od trenutka kada je u medijima osvanula vest da je anonimni sportista uplatio sumu od 500.000 evra za malog Vukana, svi nagađaju ko bi mogao biti taj čovek velikog srca. Roditelji su naglasili da neće otkrivati ime sportiste, jer poštuju njegovu želju da ostane anoniman, a majka dečaka o njemu ima sve reči hvale:

“Mnogo nam je pomogao sportista koji je uplatio novac i tako nam stvorio mogućnost da u tom trenutku kontaktiramo bolnicu. Nisam očekivala da će nam tako brzo dati tremin, bili smo u školu i mislili kako ćemo dalje. On nam je rekao da to radi iz srca, da mu nije potreban nikakav marketing. To je jedan izuzetan čovek, i van tog novca, koliko sam kratko razgovarala sa njim, stekla sam utisak da je to jedan zaista čovek u pravom smislu te reči”, rekla je Vukanova mama, Ivana Stojiljković.

U mnogim medijima pojavili su se navodi da se radi o košarkašu Nikoli Mirotiću, ali je porodica Stojiljković demantovala takve vesti.

Ivana navodi da je takođe neizmerno zahvalna i svim ljudima koji su se nesebično uključili u akciji za njenog mališana.

“Zahvalna sam i ostalim ljudima, podjednako su svi zaslužni što smo i dovde stigli. Nekada i onih 50 dinara koje vidite u uplati budu značajne, posebno kad pomisliš da je to neko možda od usta odvojio da bi dao jer zna da nema više. Kad vidim da deca sakupljaju novac ne mogu da se sastavim koliko me sve pogodi. Stvarno sam jako ponosna”, završava Ivana, nadajući se da će iz ove situacije izaći kao pobednici.

Vukanu možemo da pomognemo: Slanjem SMS poruke 1239 i pošaljimo SMS na 3030, zatim slanjem SMS poruke iz Švajcarske human1239 i pošaljimo SMS na 455, uplatom na dinarski račun: 160-6000001381533-66 i uplatom na devizni račun: 160600000138150165

Izvor: telegraf.rs