Voditeljka se ne odvaja od mezimice Mitre: Bojana Ristivojević uslikana u šetnji sa ćerkom

|

Voditeljka Bojana Ristivojević se samo tri meseca nakon porođaja vratila na posao, a kada je slobodna, svaki trenutak koristi da provede sa ćerkom Mitrom. Vrlo je posvećena majka i ni na trenutak ne ispušta bebu iz vida.

Lepa voditeljka nedavno je uslikana prilikom prijatne popodnevne šetnje u jednom naselju na Novom Beogradu. Posle šetnje Bojana je napravila predah i sa svojom ćerkom sela u kafić kako bi se osvežila. Sve vreme pažnja joj je bila usmerena na malu Mitru, za koju je odabrala i kolica, koja po sebi imaju izvezeno cveće, što je oduševilo sve prisutne.

Poznata mama je za neobavezno popodne odabrala sportsku kombinaciju – helanke, patike i kačket u crvenoj boji, a kako je tog dana u Beogradu bilo malo prohladno, ugrejala se zimskom jaknom, dok je bebu posebno ušuškala i pobrinula se da joj ništa ne nedostaje.

Inače, pre par dana Bojana je iznenadila javnost svojom izjavom o partneru.

“O partneru sam izbegavala da pričam jer smo se rastali gotovo u prvim mesecima moje trudnoće. Bio je to veliki stres za mene i nisam bila spremna da o tome govorim javno, čak ni s porodicom i prijateljima. Svi su dugo imali utisak da je sve u redu”, ispričala je Bojana u svojoj emotivnoj ispovesti za Story.

Izvor: kurir.rs