Ovde živi Nataša Aksentijević: Dečija graja, cvrkut ptica i bašta u kojoj gaji voće i povrće za porodicu (FOTO)

|

Srećna porodica voditeljke i glumice Nataše Aksentijević živi u na obali velike evropske reke u kojoj se leti kupaju, a tu se i najkreativnije večeri dešavaju na terasi koju zove svojim Tibetom, mestom mira i spokoja u jednom od najušuškanijih delova Zemuna.

“Dobro nam došli da se družimo na našoj terasi. Evo, pokazaću vam primaći deo kuće, ali sve je to standardno jer svi imaju dnevni boravak, kuhinju, sobe, ali mesto gde ću vas odvesti, na moju čarobnu terasu, e to nemaju svi. To je naše bogatstvo uz decu i zdravlje naravno. Prvo popijmo kafu, sokić, vodu… pa idemo dalje”, započela je Nataša Aksentijević.

“Mnogo volim punu kuću, da ljudi dolaze i prolaze lepo ugošćeni, da ih nahranim kvalitetno i svim onim što ja volim da spremam. Organska zdrava hrana je na našem meniju. To što je uzimamo u velikim količinama to je druga stvar. Moramo da se najedemo da bismo posle mogli da se opustimo i prijatno razgovaramo o lepim temama, a ne gladni i nervozni da pričamo”, kaže popularna voditeljka.

Dečja graja, cvrkut ptica, pas i pogled na baštu u kojoj Nataša i njena porodica gaje voće i povrće za sopstvene potrebe čine ovaj životni prostor pravim malim parčetom raja na Zemlji.

Izvor: pulsonline.rs