Jovana žestoko odgovorila Ćertiću: Neka čuva Mariju jer je poprilično nestašna – Imam keca u rukavu ali to čuvam ako zatreba

|

Nakon što je kaskader Uroš Ćertić javno rekao šta misli o Jovani Jeremić, koja je komentarisala skandal između njega i voditeljke Slagalice Marije Veljković, kontroverznoj voditeljki nije dugo trebalo da uzvrati Ćertiću.

“Ne mogu stvarno da nastavljam tu polemiku s nekim ko sedam dana smišlja odgovor na moju repliku između dva pada na glavu u vidu zanimanja. Imam važne obaveze koje podrazumevaju komunikaciju sa značajnim ličnostima. Gledajte ‘Novo jutro’ ako želite kvalitetan sadržaj, a ne samo ‘akademski’ skočko, karo…ili nešto tako slično”, izjavila je Jovana i dodala:

“O Jovani Jeremić su uvek lajali muškarci koji nisu mogli da je imaju i žene koje nikad nisu mogle da budu Jovana Jeremić. I neka laju i dalje. S razlogom su iza leđa. I treba da laju. I to mora neko. A ja već za vikend moram da pomeram rekorde gledanosti”, ispričala je u svom stilu Jovana.

Jeremićeva se zatim opet osvrnula na aktuelnu priču o Urošu i Mariji.

“O Urošu, nevidljivoj zameni kako na filmu, tako i u životu, i voditeljki koja je muža zamenila rijaliti igračem, sam sve rekla. Doduše, imam još kojeg keca u rukavu kad je Marija u pitanju, ali to čuvam ako zatreba. Do tada, ljubavni čuvar i kradljivac tuđih nestašnih žena, neka čuva nju, jer je poprilično nestašna, a za mene se zna već sve. Ja sam žena sa kodeksom. Zato i nerviram probisvete i lažne moraliste, kao i lažne svetice”, poručila je za kraj Jovana Jeremić.

Izvor: mondo.rs