Ima li zemlja bolju opciju od Vučića: Jelena Karleuša otkrila za koga će glasati na izborima

|

Nakon dužeg vremena Jelena Karleuša dala je intervju za Kurir. Pričala je o muzičkoj karijeri, projektima, privatnom životu, politici.

“Hoću, izaći ću i ovog puta da glasam. Za koga ću da glasam? Opozicija? Gde je? Ko je? Ko su ovi ljudi sa Vučićem u trci? Ima li ova zemlja drugu ozbiljnu opciju sem Vučića? U ovom momentu sigurno ne. Majstor je objasnio kako se radi posao. Jesmo li imali bolnice? Jesmo. Je l’ se grade putevi, fabrike, škole? Apsolutno. Je l’ imamo strane investitore sa svih krajeva sveta koji sve više ulažu u našu državu? Veoma. Je l’ sposoban? Jeste. Je l’ tamo priča ruski, ovamo kineski, onamo engleski? Priča, brate!”, kaže Jelena i jasno otkriva za koga će glasati na predstojećim izborima.

Takodje, JK podržava i zamenika gradonačelnika Gorana Vesića.

“Prvo, ja sam Beograđanka. Smatram da se Beograd bukvalno transformisao u poslednjih nekoliko godina u jednu svetsku priču. To kažu i svi moji prijatelji koji često dolaze iz inostranstva u Beograd. Porede ga danas sa najvećim svetskim metropolama. Da li mi se to dopada? O, da! Srećna sam što imamo šta da im pokažemo, da smo centar regiona i da mi možemo da pariramo najrazvijenijim svetskim gradovima. Vesić mi se dopao na prvu loptu, čak smo zajedno snimali serijal video-razglednica o Beogradu. Čovek je živa enciklopedija znanja i činjenica o našem gradu. Nikad nisam videla da neko radi, misli, diše samo za Beograd kao taj čovek. Divim se njegovoj energiji i posvećenosti da se bavi problemima naših sugrađana ponaosob, od jutra do sutra. Drugo, oduševio me je jer ima modernu viziju, kralj je Tiktoka, deca ga vole, mladi ga kapiraju, a on pametno koristi to da promoviše Beograd. Čak ga i Atina i Nika znaju kao Sićvea sa Tiktoka. To je meni dovoljno.”, kaže Karleuša.

Izvor: kurir.rs