Svetlana je prva Lukasova supruga: Javnost je ne zanima, bavi se zanimljivim poslom – Novak joj je bio mušterija

|

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, ženio se tri puta. Sa prvom suprugom Svetlanom ima sina Lazara i ćerku Miljanu, druga supruga Nataša podarila mu je sina Andreja, dok je sa Sonjom dobio Viktoriju.

Venčanje Lazara Vuksanovića i njegove izabranice Ane bilo je prilika da javnost upozna prvu Lukasovu suprugu, koja je svih ovih godina vešto izbegavala pojavljivanja u javnosti. Svetlana i Aca upoznali su se još u školskim danima, a mladi su bili i kada su stupili u brak.

“Kad sam dobio prvo dete, od očinstva mi je bilo poznato samo to da treba da mi pocepaju košulju na proslavi koju ću prirediti. Najiskrenije, toliko sam bio pogubljen da sam zaboravio da kupim pelene, pa je moja majka morala da se pobrine za to. Da ne bude zabune, daleko od toga da sam bio u fazonu baš me briga za dete. Naprotiv, silno sam se obradovao i baš mi je bilo stalo, ali ništa nisam znao”, ispričao je svojevremeno pevač.

Iako su se odavno razveli, Svetlana i Aca su ostali u prijateljskim odnosima, pa su zajedno viđeni i na svadbi sina. Inače, Svetlana Ceca Vuksanović zaposlena je u prodavnici „zdrave hrane“ i vodi miran porodični život daleko od očiju javnosti. Na Instagramu se može videti njena slika sa najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem, koji joj je bio mušterija.

Izvor: hellomagazin.rs