Đorđe odlučio da odvede ženu na Zlatibor, pa se iznenadio cenama koje su ga dočekale

|

Jedna beogradska porodica odlučila je da praznike provede na Zlatiboru. Oni prenose da su cene prave prestoničke. Đorđe, glava porodice priča:

“Domaća kafa je oko 170 dinara, espreso 200, cedevita 190, sokovi oko 200 dinara. Cene nisu nešto ekstremno velike. Na primer, u ketering restoranu naručili smo smo pasulj, kupus, piletinu, karađorđevu šniclu i čorbu, i sve je koštalo samo 1.200 dinara “.

Njegova žena Nataša otkrila je da je iznajmljivanje guma za sankanje 100 dinara, ali da je obavezno ostavljanje lične karte.

“Iznajmljivanje guma za sankanje je 100 dinara uz obavezno ostavljanje lične karte jer ih masovno kradu. U jednom danu su iznajmljivači izgubili skoro sve gume. Od srede su počeli da uzimaju lične karte. Ko nema ovaj dokument pri ruci može i da da kaparu od 2.000 dinara. Guma na pijaci, inače, košta oko 3.500. Klisko je od 100 do 1.300, u zavisnosti od veličine i modela “, prenosi Nataša.

Priča ove beogradske porodice sigurno će motivisati i ostale da bar na vikend posete poznatu planinu i sklone se od gradske gužve.

Izvor: kurir.rs