Dnevni horoskop za 17. februar 2022. Device, suočavate se sa različitim problemima

|

Ovan

Ljubav: Primećujete da partner lukavo i vešto ignoriše Vaše ideje. Ne možete da utičete na nečiju volju i odluke. Posao: Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Uostalom, uvek postoji faktor iznenađenja. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Bik

Ljubav: Tople emocije uvek deluju lekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Posao: Ne vredi da se izlažete velikom mentalnom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja uživa dobar glas i širi poslovni uticaj. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Blizanci

Ljubav: Važno je da se osećate prijatno uz voljenu osobu. Osećaj poverenja ili bliskosti u Vama budi neku skrivenu snagu. Posao: Budite pažljiviji pred osobom koja Vas obavezuje na određene uslove ili na poslovno-finansijsku saradnju. Zdravlje: Prijaće Vam neka lakša dijeta, izbegavajte nezdravu hranu.

Rak

Ljubav: Smišljeno odlažete da se suočite sa nekim situacijama u ljubavnom životu, ali partner Vas neće ostaviti na miru dokle god ne ispunite svoja obećanja. Posao: Dobro ste informisani o novim poslovnim događajima i stalo Vam je da ostvarite svoje prioritetne ciljeve. Zdravlje: Važno je da pravilno kanališete energiju.

Lav

Ljubav: Nema potrebe da se dodatno opterećujete nečijim komentarima. Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Posao: Ne možete da vodite glavnu reč ili da postaljate nove uslove. Neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima. Zdravlje: Izbegavajte dodatne obaveze koje Vas suviše zamaraju.

Devica

Ljubav: Nema razloga da prikrivate deo priče pred bliskom osobom. Suočavanje sa istinom predstavlja psihološko olakšanje. Posao: Suočavate se sa različitim problemima. Većina saradnika zagovara merila ili uslove koje najbolje poznaje. Zdravlje: Prijaće Vam kreativan odmor i više sati zdravog sna.

Vaga

Ljubav: Pažljivije analizirajte osobu koja Vam se dopada. Skloni ste čestim promenama raspoloženja. Posao: Poslovni problem sa kojim se trenutno suočavate ne treba da utiče na Vaše raspoloženje ili koncentraciju. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana, konzumirajte više tečnosti .

Škorpija

Ljubav: Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari Vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju. Posao: Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na svoju okolinu.

Strelac

Ljubav: Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret se pretvara u »lepši deo stvarnosti«. Posao: Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim temama«.

Jarac

Ljubav: Nemojte davati obećanja koja ne možete da ispunite. Osmeh i emotivne želje ne znače mnogo, ukoliko ne postoji čvrsta namera. Posao: Pokušavate da ispravite poslovne propuste, nema razloga da previše pričate o svojim planovima. Važni su rezultati, a ne komentari. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak, šetnja ili boravak u prirodi.

Vodolija

Ljubav: Očekuje Vas zadovoljstvo i prijatno iznenađenje. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Posao: Delujete raspoloženo i imate dobre ideje. Važno je da osetite psihološku i materijalnu sigurnost. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe

Ljubav: Sačuvajte samokontrolu, bolje je da ne provocirate partnera na uzajamno dokazivanje. Stvari lako mogu da izmaknu kontroli. Posao: Potrebno je da sagledate različite događaje na poslovnoj sceni i svoju ulogu ili mogućnosti. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.