Novak poslao Srbiji poruku sa teniskog terena: “Želim da igram na AO – hvala svima na podršci”

|

Danas u 14.00 časova porodica Đoković sazvala je konferenciju za novinare, na kojoj su se javnosti obratili sa najnovijim informacijama. Njegov brat Marko otkrio je gde se trenutno nalazi najbolji teniser sveta.

“Novak je na slobodi! On je malopre bio na terenu. Otišao je da trenira. On je zbog tenisa i otišao u Australiju. On je pre svega sportista, on se bavi tenisom, on je najbolji teniser sveta, tretirali su ga na razne načine, ali on se oduvek zalagao samo za slobodu izbora, ništa više”, rekao je Novakov najmlađi brat Marko.

Konačno se i Novak oglasio na svom Instagramu sledećom porukom:

“Zahvalan sam što je Sudija doneo presudu da mi se vrati viza za boravak u Australiji. Uprkos svemu što se dešavalo u protekloj nedelji, želim da ostanem i takmičim se na Australijen Open-u. Ostajem koncentrisan na tenis. Putovao sam ovde da bi učestvovao na jednom od najbitnijih turnira u istoriji i defitivno mom najuspešnijem. Trenutno toliko mogu da napišem i naravno jedno ogromno HVALA svima širom sveta koji su mi pružali podršku i snagu i ohrabrivali me da ostanem priseban i jak”, napisao je Novak na Instagramu.

Izvor: sport.blic.rs