Dnevni horoskop za 8. januar 2022: Danas je dan za dobijanje igara na sreću

|

Ovan

U dilemi ste kako da se postavite u neprijatnoj situaciji koja vas danas očekuje na poslu. Razočarani ste na ljubavnom polju jer vas osoba koja vam se sviđa odbija. Bolovi u leđima.

Bik

Na poslu možete da očekujete poboljšanje i povećanje zarade. Danas je dan za dobijanje igara na sreću. Na ljubavnom polju očekuje vas jedna avantura. Ne preterujte sa alkoholom.

Blizanci

Postoji mogužnost da ćete imati uspeha kada se radi o talentu koji imate. Vaš partner je previše ljubomoran i to vam smeta. Želite da raskinete. Uskoro će se desiti i to. Ovih dana ste skloni stresu.

Rak

Danas vas očekuje interesantan dan na poslu. Naučićete dosta novih stvari. Partner vam pokazuje da vas voli i da vam je posvećen. Moguće su alergije.

Lav

Ne verujte preteranim obećanjima na poslovnom polju. Očekuju vas problemi sa partnerom. Za sada vas taj ljubavni odnos najvise brine. Osećate ukočenost u predelu vrata i ramena.

Devica

Danas vas očekuje uspeh na poslovnom polju. Pred vama je jako povoljan period za posao. Morate razumeti vašeg partnera, ne može sve biti onako kako vi želite. Nedostaje vam energije.

Vaga

Nestrpljivi ste kada je posao u pitanju i pravite greške zbog toga što ste brzopleti. Razgovarajte sa vašim partnerom o stvarima koje vas muče. Jedino na taj način možete prevazići probleme.

Škorpija

Na poslovnom polju doći će do rešavanja svih nesuglasica i bićete zadovoljni krajnjim ishodom. Imate želju da vasa trenutna ljubavna veza potraje, jer zaista uživate pored voljene osobe.

Strelac

Pružiće vam se šansa za promenu posla. Poboljšaćete svoju zaradu. Takođe, očekuje vas lep period na polju ljubavi. Pojačajte fizičku aktivnost.

Jarac

Predstoje vam neočekivani troškovi. Imaćete fazu kada će vam finansijska situacija biti jako nestabilna. Niste srećni sa voljenom osobom i sve više razmišljate o raskidu. Problemi sa urogenitalnim traktom.

Vodolija

Danas ćete sklopiti jednu saradnju koja će biti jako plodna za vas. Odlučili ste da započnete jednu ozbiljnu vezu. Jako ste nervozni ovih dana.

Ribe

Malo ste razočarani u sebe jer niste ispunili svoja obećanja. Na ljubavnom polju neće biti promena, zadovoljni ste trenutnom situacijom. Vodite računa o holesterolu.

Izvor: stil.kurir.rs