Ruskinje boravile u Srbiji, pa poručile našim muškarcima: “Molimo vas, ovo nemojte da nosite više”

|

„Srbi su zaista prelepi, visoki i muževni, ali imaju smisao za odevanje koji kao da je kreiran u stripu“, rekla je jedna od Ruskinja koja je na kratko boravila u našoj zemlji i primetila da kod ovdašnjih muškaraca vladaju neobični trendovi u oblačenju. Evo šta im se ne dopada.

Uske farmerice

Muškarac u uskim farmericama nikome ne može biti privlačan, pogotovo ako ima veće noge. Zato, bolje odaberite farmerke koje su slim, ali koje ne idu uz telo i koje ne čine da izgledate kao superheroj u spandeksu.

Majice sa prevelikim V izrazom

Ako volite V izraz na majicama, potrudite se da on bude mali i umeren. Ako imate majice na kojima V izraz ide do vaših grudi, onda ih slobodno bacite ili upotrebite za brisanje prašine.

Kožne jakne sa krznom

Kožne jakne sa krznom odavno su izašle iz mode. Možda su bile popularne 90-ih godina, ali sada to nije slučaj. Ako imate ovakvu jaknu koja vam leži u garderoberu onda vam savetujemo da je prodate nekom kolekcionaru, jer ovakvu jaknu verovatno više nikada nećete moći da nosite, osim ako ne želite da budete glavni predmet podsmevanja.

Izvor: espreso.co.rs