Izašla je sa dečkom, ali ju je oterao zbog odeće koju je nosila: Vratila mu je na najgori način

|

Nika je pozvana na poslovnu večeru sa svojim dečkom Grekom. Međutim, zbog toga što je bila oskudno obućena on ju je vratio kući i otišao sam.

“Bilo mu je jako neprijatno da ga neko vidi sa mnom u ovome. Zato me je poslao kući taksijem i otišao na svečanu večeru bez mene”, napisala je devojka na TikToku, a zatim opisala situaciju.

“Danas sam došla po njega na posao i krenuli smo na piće, a onda je trebalo da idemo na svečanu večeru koju organizuje njegova firma. Kad je ušao u automobil, nije prestajao da ‘bulji’ u mene. Pitala sam ga: ‘Zašto stalno buljiš u mene?’ A on je odgovarao: ‘Ma ništa.’ A onda joj je konačno rekao: ‘Samo izgledaš tako lepo.’ Potom sam ga upitala: ‘Je li ovo tvoj način da mi kažeš da sam previše razotkrivena?’ A on je rekao: ‘Pa, možda nisi baš prikladno odevena za večeru”, priča Nika.

Kada je otišla u stan devojka je spakovala svoje stvari i otišla od Greka. To nije bio prvi put da joj nešto zamera. Čak joj je zamerao da zbog čega nosi štikle, šminka se i slično. Da li je devojka uradila pravu stvar, ocenite sami.

Izvor: mondo.rs