90 kilograma manje i cvetna haljina: Bojana Stamenov neprepoznatljiva nakon transformacije – S pravom je zovu srpska Adel

|

Jedan od najpopularnijih muzičkih događaja “Beogradsko proleće” održan je sinoć u Beogradskoj MTS dvorani. Događaj je okupio mnogo poznatih muzičara i umetnika, među kojima je prisutna bila i srpska Adel, kako je sa razlogom mnogi nazivaju.

Bojana je kao i uvek plenila neverovatnim šarmom i harizmom, a veliku pažnju privukao je njen modni odabir sasvim u skladu sa nazivom festivala, pravi prolećni.

Pevačica raskošnog glasa je za ovu priliku odabrala predivnu dugačku haljinu u cvetnom dezenu, sa širokim rukavima, malo izraženijim dekolteom i satenskim pojasom koji je isticao struk pevačice moćnog glasa.

Kombinacija bele, crvene i zelene savršeno su pristajale dami koja je svojom odevnom kombinacijom i širokim osmehom unela pozitivnu energiju i prenela je na sve prisutne, a komentari da je izgled Bojane Stamenov ona uspela da dovede do savršenstva nisu izostali.

To dokazuju i fotografije na kojima ona pozira okupljenim fotoreporterima, našminkana u skladu sa stajlingom i neizbežnim cvetom u kosi, koju Bojana posebno voli da ukrašava interesantnim detaljima.

Izvor: story.rs