Žika Todorović objavio fotku oca iz mlađih dana: Javnost nikad nije videla ovu Borinu fotografiju

|

Popularni srpski glumac Srđan Žika Todorović na svom Instagram profilu objavljuje zanimljive fotografije, a neretko izazove i divljenje pratilaca jer je uspeo da napravi pravu malu riznicu uspomena.

On objavljuje fotke iz prošlosti, što svoje, što porodične i svi se uvek oduševe jer tako dobiju uvid u nešto mnogo intimnije.

Žika je ovog puta objavio fotografiju svog oca Bore kada je imao samo dvadeset godina.

– Bora kao dvadesetogodišnjak. Moderna frizura – napisao je Žika uz em otikon srca.

Legendarni glumac Bora Todorović rođen je 5. novembra 1929. a napustio nas je 7. jula 2014. godine. Bez obzira na to da li ga volite kao Jakovljevića u “Balkanskom špijunu”, Pika u “Balkan Ekspresu” ili Đenku u “Maratoncima”, sve njegove replike se i dalje sa istim žarom citiraju.

Inače, Bora je “kriv” što je Žika postao glumac.

– Kada sam bio u vojsci Bora je svratio u posetu, doneo mi tekst i rekao: “Imaš nedelju dana da naučiš tekst i doći ćeš u Beograd da polažeš prijemni na akademiji. Uostalom i ako ne položiš imaćeš nedelju dana slobodno”. Znam da nije bio oduševljen idejom da budem bubnjar, baraba kako je on to govorio. Tako sam postao i glumac, a za ono drugo već ne znam – napisao je Žika Todorović na društvenoj mreži.

Izvor: kurir.rs