Zet Željka Mitrovića troši 30.000 evra na sat: Roleks, luksuzni hotel i limuzina – Prosečan dan jednog milijardera

|

Zet čelnika Pink televizije Željka Mitrovića i verenik njegove ćerke Kristine, Ilija, objavio je na društvenim mrežama par snimaka od kojih se “običnim” ljudima vrti u glavi.

Mladi milijarder je predstavio kako izgleda njegov prosečan dan. Ilija je istog dana kupio luksuzni “Roleks” od 31.000 evra, zatim odseo u skupocenom luksuznom hotelu u Londonu, pazario skupe tompuse, a onda je iznajmio limuzinu s vozačem koji ga je odveo u restoran.

https://mondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tracevi/a1609750/Zet-Zeljka-Mitrovica-milijarder-potrosio-30000-evra-za-sat.html?jwsource=cl

Budući da je Ilija naslednik kralja uranijuma, ovi troškovi za njega su uobičajeni. Njegova verenica Kristina često se na društvenim mrežama hvali luksuznim poklonima koje dobija od Ilije, pa je tako milijarder nedavno potrošio preko 300.000 evra na njen rođendan.

Kristina i Ilija svakodnevno odsedaju u najskupljim hotelima, nose nakit i odeću poznatih brendova, odmore provode na najboljim destinacijama, a prevoze se skupocenim limuzinama ili privatnim avionom.

Izvor: mondo.rs