Željku Mitroviću “se javlja” da će Beograd ponovo izlaziti na izbore: Opozicija komentarisala njegov tvit

|

Vlasnik Pinka, Željko Mitrović na društvenoj mreži Twitter objavio je da „mu se javlja“ da će ceo Beograd ponovo na izbore. Iz opozicije poručuju da je to tehnički moguće, ali i da se njima javlja da će on u zatvor.

„Nešto mi se javlja da ce ceo Beograd ponovo na izbore i to ne zbog nepravilnosti u izbornom procesu, već zbog doslednosti najveceg da ne pravi neprincipijelnu vecinu, ali to ne znaci da je nema! Obicno kad mi se ovako javi tako i bude, inaguracija i saziv republicki uskoro“, napisao je Mitrović, a prenosi Danas.

Zoran Alimpić, član Gradske izborne komisije ispred “Ujedinjeni za pobedu Beograda“, prokomentarisao je tvit Željka Mitrovića, konstantujući da je tako nešto tehnički moguće:

„Ako nemate većinu, ako ne može da se konstituiše skupština, raspisuju se ponovo izbori. Trenutno je tesno, moguća je ta varijanta“, objasnio je Alipmić gostujući na televiziji N1.

Sa druge strane, Janko Veselinović, predsednik PZP, kaže da se njemu „javlja“ nešto drugo.

„Meni se javlja da će ubrzo Željko Mitrović ići u zatvor“, napisao je lider Pokreta za preokret dodajući da opozicija ima sva sredstva da dokaže da ima većinu u Beogradu i da očekuje da će se ona braniti svih sredstavima.

Izvor: danas.rs