Željko Mitrović prisetio se školskih dana: “Pobeđivao sam na takmičenjima iz prirodnih nauka” – Ovako je izgledao kao dečak

|

Čelnik TV Pink Željko Mitović je podelio svoju sliku iz detinjstva na Instagramu, a zatim se prisetio školskih dana. On je istakao da je pobeđivao na takmičenjima iz prirodnih nauka, ali i da je još tada bio ljubitelj muzike, te je imao svoj bend.

“Ovo sam ja iz vremena kada je odrastala velika generacija pripremana za velike uspehe. Nije bilo internet eksplorera, pa smo morali da ugrađujemo u sebe, a ne u gedžet memorije”, napisao je Željko i dodao:

“Ja sam tada pobeđivao na opštinskim, gradskim, republičkim takmičenjima iz prirodnih nauka, vozio skejt, imao bend, a i oni koji nisu pobeđivali, danas su na visokim pozicijama velikih svetskih kompanija”, stoji u opisu fotografije iz dečačkih dana koju je objavio Mitrović.

“Slike iz detinjstva su najlepše uspomene”, “Bravo”, Vi i dalje radite ono što volite”, “I sada ste vredni”, Nekada je sve bilo drugačije”, nizali su se komentari podrške njegovih pratilaca ispod pomenute objave.

Izvor: telegraf.rs