Zavirite u dom Seke Aleksić: Okrugli krevet u spavaćoj sobi i kupatilo od 40 kvadrata – O ovakvoj vili je maštala kao devojčica

|

Pevačica Seka Aleksić putem njenog Instagram profila često deli fotografije iz svog doma, te tako otkrije po neki delić porodične atmosfere. Nikada nije detaljnije fotografisala porodičnu oazu koju je izgradila sa suprugom Veljkom Piljikićem, ali ovog puta to je učinila za magazin “Gloria”.

U vili gde je sve uredila po svojoj meri Seki je zaista teško da izdvoji omiljenu prostoriju. Obožava kupatilo koje se prostire na čak četrdeset kvadrata i bukvalno je uređeno kao soba. U njemu su tepisi, starinska kada i ogromna tuš kabina.

“Rado uživam i na drugom spratu gde je moja radna soba. Pažljivo sam je opremala, izabrala sam radni sto i prelepu crno-belu ugaonu garnituru koju sam naručila u Ikei. U njoj sam uglavnom predveče, kad se dopisujem sa fanovima”, kaže Seka i dodaje:

“Veliki deo vremena provodim sa Veljkom u dnevnom boravku, ali nam je, najdraža spavaća soba sa okruglim krevetom. Tu se osamimo i uz nežnosti planiramo budućnost.

Sekina porodična kuća potpuno je izolovana, te je skladnoj porodici privatnost zagarantovana. Pored toga, komšije se trude da poštuju želju pevačice za privatnošću, uprkos činjenici što je jedna od najpopularnijih domaćih pevačica.

Izvor: gloria.rs