“Vujadin je tipičan Balkanac, a ja sam na početku veze napravila jednu grešku”: Mirka daje savet svim ženama

|

Glumica Mirka Vasiljev i Vujadin Savić važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Oni su se upoznali na jednom rodjendanu i odmah su se rodile emocije. Započeli su vezu, a zatim su dobili i četvoro dece:Andreja, Adrijanu, Mihajla i Aniku.

“Ja sam glavni krivac što se još nismo venčali. On je vrlo brzo, još na početku našeg zabavljanja, hteo da napravimo veliku svadbu, a ja sam u tom trenutku već bila u drugom stanju. Imala sam mučnine, često sam povraćala i rekla sam mu da mi je na prvom mestu da iznesem trudnoću kako treba i da ne mogu da se opterećujem svadbom. Želela sam da sve to prođe, da liniju dovedem u red, pa onda može svadbeno veselje”, započinje priču Mirka Vasiljević, a zatim dodaje:

“Ubrzo sam ostala drugi put trudna, pa zatim i treći, a Vujadin i ja smo imali sve manje vremena za nas jer smo svu pažnju i energiju usredsredili na decu. Dok smo rekli keks, prošlo je 12 godina!”.

Mirka važi za jednu stabilnu ženu koja sve može sama, ali ona otkriva da je to njena najveća greška i ističe da je Vujadin tipičan Balkanac.

“On je tipični Balkanac koji poslove deli na muške i ženske. Odrastali smo zajedno i znam koliko može. Isto to on zna za mene, što je možda bila moja greška na početku veze jer sam pokazala šta sve mogu sama. Razgovorom sve rešavamo. Kaže mi: “Samo reci šta treba, tu sam” i uradi sve. Kada smo u inostranstvu, trudim se da mu dozvolim da ima mir jer mi živimo od njegovog sporta. On ima teret izdržavanja svih nas, da mora da bude zdrav kako bi bio na terenu, jer je to bitno za profesionalni fudbal”, otkriva Mirka.

Izvor:lepaisrecna.mondo.rs