Voditeljka Slagalice Jelena Simić proslavila punoletstvo braka sa 18 godina starijim suprugom: “Imponuje mi da budem sa takvim čovekom” (FOTO)

|

Voditeljka kultnog kviza „Slagalica“ Jelena Simić godišnji odmor provodi uživajući na moru, u društvu porodice. Supružnici su u romantičnoj atmosferi obeležili i lep jubilej, punoletstvo svoje ljubavi.

“I ovako već 18 leta”, napisala je Jelena uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom sa kojim ima dvoje dece: ćerku Unu i sina Aleksu.

Iako je njihov brak svih ovih godina funkcionisao savršeno, često je bio tema komentara jer je Dragan, inače univerzitetski profesor, dosta stariji od Jelene.

“Dragan je stariji od mene 18 godina, a ne tri decenije kao što su pojedini navodili. Dugo smo zajedno, imamo dvoje divne dece. Da nema ljubavi i razumevanja, sigurno ne bismo opstali tako dugo”, rekla je Jelena u intervjuu koji je dala za Hello i pohvalila supruga.

“Imponuje mi da živim sa tako pametnim i duhovitim čovekom. Poseduje ogromnu energiju i ljudsku dobrotu, a na prvom mestu je savršen otac našoj deci. Velika mi je podrška. Vole ga i moji prijatelji, uvek mi napominju da ne dolazim bez njega”, zaključuje šarmantna voditeljka “Slagalice”.

Izvor: hellomagazin.rs